Sepatu Lady Lady RCWP202003

Keterangan Singkat:

Klambi tegar skateboard putih sing rancang putih kanggo wanita.

  • Ing ngisor ngisor nglukis nambah dawa sikil
  • Karet ing ngisor, anti lunyu, ora angel dikerjakake
  • Tekstur PU ndhuwur
  • Sepatu sepatu putih kanthi apik kabeh jinis busana
  • Bahan Luhur: sintetis 100%; Lapisan: 100% Polyester; Ngisor: 100% Sintetik

Rega FOB: Hubungi sampeyan kanggo njaluk rega borongan pabrik langsung


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Parameter Produk

Artikel Ora. RCWP202003
Gender: WANITA
Werna: PUTIH
Ukuran Ukuran: 36 # -40 #
Bahan Dhuwur:  PU KULIT
Bahan Lining: TEXTIEL
Bahan Tangan: RUMAH KANGGO
Musim: PUTIH SEHARI
Asli: JINJIANG, CHINA
MOQ: 600PRS PER WARNA, 1200 PRS PER GAYA
Kemasan: PAKE PAKEJAWA utawa PAKEJAN POLYBAG ASAK KEPUTUSAN CUSTOMER
Logo: Ditampa Logo Khusus
Fitur: KANGGO, KANGGO, WANG-WANG
Wektu Pangiriman Delivery: 35-60 HARI SARI NGEDALKE ING SITUS
Loading Port: XIAMEN, CHINA

Ukuran Konversi & Ukuran Length

SAIZ EU

36

37

38

39

40

41

SAIZ AS

4

5

6

7

7.5

8

SAIZ UK

3

4

5

6

6.5

7

CM SIZE

23

23.7

24.3

25

25.7

26.3

SAIZ ARG

35

36

37

38

39

40

SAIZ BR

34

35

36

37

38

39

FOOT LENGTH (MM)

240.0

246.7

253.3

260.0

266.7

273.3

Kita duwe rong pabrik sapatu lan 10 pabrik pabrik jangka panjang kanggo nyedhiyakake kabeh jinis sepatu kanthi rega sing kompetitif. Tim R&D profesional kita bakal ngrancang lan nggawe conto miturut syarat sampeyan. Werna warna, bahan, pola, logo, sawijine lan liya-liyane ditrima. Lan ndhukung dhukungan, layanan OEM & ODM ing mode bisnis MOQ cilik. Kualitas sing dhuwur ya iku kewajiban kita, sampel gratis & rega sing paling murah yaiku kauntungan kita, nalika ngirim wektu kita dadi misi. Tujuane kanggo ngetrapake bisnis sepatu menyang tingkat sukses sabanjure. Sugeng rawuh karo kita!

Tampilan Produk

WOMEN SKATE BOARD SHOES 1518
WOMEN SKATE BOARD SHOES 1521

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita