Sepatu Daddy Wanita RCWP202002

Keterangan Singkat:

INS & sepatu bapak sing paling apik kanggo wanita

  • Ing ngisor ngisor nglukis nambah dawa sikil
  • Pylon ngisor (MD) ngisor, alus, anti lunyu, angel digawe
  • Lapisan tekstil
  • Mendhung ngisor ngisor
  • Kulit Snake PU
  • Bahan Luhur: sintetik 90% + tekstil 10%; Lapisan: 100% Polyester; Ngisor: 100% Sintetik

Rega FOB: Hubungi sampeyan kanggo njaluk rega borongan pabrik langsung


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Parameter Produk

Artikel Ora. RCWP202002
Gender: WANITA
Werna: Muncul
Ukuran Ukuran: 36 # -40 #
Bahan Dhuwur: SNAKE PU KULIT + PU
Bahan Lining: TEXTIEL
Bahan Tangan: KAPUSAN PYLON (MD)
Musim: PUTIH SEHARI
Asli: JINJAING, CHINA
MOQ: 600PRS PER WARNA, 1200 PRS PER GAYA
Kemasan: PAKE PAKEJAWA utawa PAKEJAN POLYBAG ASAK KEPUTUSAN CUSTOMER
Logo: Ditampa Logo Khusus
Fitur: KANGGO, KANGGO, WANG-WANG
Wektu Pangiriman Delivery: 35-60 HARI SARI NGEDALKE ING SITUS
Loading Port: XIAMEN, CHINA

Ukuran Konversi & Ukuran Length

SAIZ EU

36

37

38

39

40

41

SAIZ AS

4

5

6

7

7.5

8

SAIZ UK

3

4

5

6

6.5

7

CM SIZE

23

23.7

24.3

25

25.7

26.3

SAIZ ARG

35

36

37

38

39

40

SAIZ BR

34

35

36

37

38

39

FOOT LENGTH (MM)

240.0

246.7

253.3

260.0

266.7

273.3

Kita duwe rong pabrik sapatu lan 10 pabrik pabrik jangka panjang kanggo nyedhiyakake kabeh jinis sepatu kanthi rega sing kompetitif. Tim R&D profesional kita bakal ngrancang lan nggawe conto miturut syarat sampeyan. Werna warna, bahan, pola, logo, sawijine lan liya-liyane ditrima. Lan ndhukung dhukungan, layanan OEM & ODM ing mode bisnis MOQ cilik. Kualitas sing dhuwur ya iku kewajiban kita, sampel gratis & rega sing paling murah yaiku kauntungan kita, nalika ngirim wektu kita dadi misi. Tujuane kanggo ngetrapake bisnis sepatu menyang tingkat sukses sabanjure. Sugeng rawuh karo kita!

Tampilan Produk

WOMEN FASHION WALKING SHOES 1408
WOMEN FASHION WALKING SHOES 1409

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita