Sepatu Rama Ora Mbukak Minggu Fesyen Digital Digital Milan

Benci utawa tresna, "sepatu bapak" wis bali ing minggu fashion digital Men Men.

Kanthi Gucci Recalibrating tanggalan lan Miuccia Prada kanggo nuduhake sorotan karo RAF Simons wiwit wulan September, musim semi '21 nandhani musim transisi kanggo band ngliwati papan.

Tinimbang nggoleki wilayah anyar, para desainer milih fungsine kanthi taruhan sing aman lan klasik komersial sing ngerti yen bisa dipercaya ing pasar sing angel. Nalika landasan pacar wis miwiti nampilake sepatu klambi lan hibrida ing musim anyar, "bapak" sing clunky, dorky "wis dadi utama ing pasar olahraga lan massa. Garis ngisor? Ora ana sing ngandhakake bisa dipercaya kaya sepatu bapak.


Wektu kirim: Jul-28-2020