Pimpinan Fashion lan Footwear Nelpon "Pandhuan Topeng Pasuryan" Minangka Surah COVID-19

Pemimpin industri busana lan alas kaki iki njaluk pamrentah kanggo nganakake pedoman "konsisten" kanggo panggunaan topeng pas rai sanajan ana infeksi virus Corona.

Ing layang sing ditujokake kanggo Presiden Donald Trump, American Apparel and Footwear Association - sing makili luwih saka 1.000 perusahaan ing Amerika Serikat - njaluk supaya administrasi nglindhungi protokol federal kanggo masker rai kanggo mbantu para pengecer supaya bisa mbukak toko maneh kanthi aman marang masarakat.

"Nalika kita mlebu ing tahap sabanjure tanggapan lan pulih COVID-19, kita ngadhepi pilihan sing angel," ujare presiden lan CEO Steve Lamar. "Yen kita ora mbutuhake panggunaan topeng pasuryan ing papan umum, kita bakal tahan kanggo nutup bisnis liyane."

Versi surat uga dikirim menyang kepala Badan Gubernur Nasional, Asosiasi Nasional Negara lan Konferensi Mayors AS. AAFA uga njaluk supaya Keamanan Suri lan Keamanan keamanan Infrastruktur Departemen Tanah kelairan mikirake supaya nganyari penasihat Infrastruktur Kritikan Penting kanggo nambani fasilitas sing nganakake protokol pambukaan maneh sing aman, kayata praktik panyebaran sosial sing tepat lan implementasine saka ngresiki kanggo nglindhungi para pekerja. lan pelanggan.

"Spike paling anyar ing kasus lan pirang-pirang ramalan gelombang kedua ing musim gugur nuduhake manawa pandemi covid-19 bakal dadi bagian saka urip normal kanggo sawetara wektu." Lamar diketik. "Ngerteni kasunyatan iki, lan ora ana klarifikasi iki, pamrentah lokal bisa nyalahake pedoman CISA kanggo menehi regane penutupan bisnis sing ora mung menehi model kanggo tumindak sosial sing pas, nanging uga ndhukung kemampuan para konsumen kanggo entuk pasokan penting."

Huruf dikirim sedina sawise kita mencat rekaman liyane kanggo infeksi covid-19 anyar-kaping enem sajrone mung 10 dina. Pejabat nglaporake luwih saka 59,880 kasus ing Kamis, didorong kanthi pirang-pirang negara sing kalebu watesan larangan kunci kunci. Saiki, luwih saka 3.14 yuta wong ing negara kasebut lara, paling ora ana 133.500 sing tiwas.

Miturut pusat kontrol lan pencegahan penyakit, cornovirus nyebar utamane saka wong menyang wong liwat tetesan pernafasan sing diasilake nalika wong sing kena infeksi batuk, wahing utawa ngobrol. Nyaranake panggunaan topeng pasuryan ing papan umum lan ing sekitar wong sing ora manggon ing kluwarga, utamane nalika langkah-langkah sosial liyane angel dikramut.

Dilaporake saka FN


Wektu kirim: Jul-28-2020