Sepatu Motong Mid RCNP202003

Keterangan Singkat:

Pemuda lace modis anyar & kasut pertengahan umur gampang dipotong.

  • Ndhuwur PU tingkat ndhuwur kulit
  • Desain potongan tengah njaga anget tungkak ing wayah adhem
  • Kolar kemasan lan pas sing nyaman
  • TPR tahan tahan TPR sing tahan, tahan lama lan tunggal nganggo lukisan
  • Bahan Luhur: sintetis 95% + tekstil 5%; Lapisan: 100% Polyester; Ngisor: 100% Sintetik

Rega FOB: Hubungi sampeyan kanggo njaluk rega borongan pabrik langsung


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Parameter Produk

Artikel Ora. RCNP202003
Gender: MENANG
Werna: navy, warna sing disesuaikan olèh
Ukuran Ukuran: 40 # -45 #
Bahan Dhuwur: Ndhuwur PU KULIT & MIKROFIBER
Bahan Lining: TEXTIEL
Bahan Tangan: TPR SOLE, LAMPIRAN EDGE
Musim: SPRING, AUTUMN, WINTER
Asli: JINJIANG, CHINA
MOQ: 600PRS PER WARNA, 1200PRS PER GAYA
Kemasan: PAKE PAKEJAWA utawa PAKEJAN POLYBAG ASAK KEPUTUSAN CUSTOMER
Logo: Ditampa Logo Khusus
Fitur: KANGGO, ANTI-SLIP, DURABLE
Wektu Pangiriman Delivery: 35-60 HARI SARI NGEDALKE ING SITUS
Loading Port: XIAMEN, CHINA

Ukuran Konversi & Ukuran Length

SAIZ EU

40

41

42

43

44

45

SAIZ AS

7.5

8

9

10

10.5

11

SAIZ UK

6.5

7

8

9

9.5

10

CM SIZE

25.7

26.3

27

27.7

28.3

29

SAIZ ARG

39

40

41

42

43

44

SAIZ BR

38

39

40

41

42

43

FOOT LENGTH (MM)

266.7

273.3

280.0

286.7

293.3

300,0

Kita duwe rong pabrik sapatu lan 10 pabrik pabrik jangka panjang kanggo nyedhiyakake kabeh jinis sepatu kanthi rega sing kompetitif. Tim R&D profesional kita bakal ngrancang lan nggawe conto miturut syarat sampeyan. Werna warna, bahan, pola, logo, sawijine lan liya-liyane ditrima. Lan ndhukung dhukungan, layanan OEM & ODM ing mode bisnis MOQ cilik. Kualitas sing dhuwur ya iku kewajiban kita, sampel gratis & rega sing paling murah yaiku kauntungan kita, nalika ngirim wektu kita dadi misi. Tujuane kanggo ngetrapake bisnis sepatu menyang tingkat sukses sabanjure. Sugeng rawuh karo kita!

Tampilan Produk

MID CUT MEN FASHION SHOES 1600
MID CUT MEN FASHION SHOES 1603

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita