Sepatu Kasual RCNP202002

Keterangan Singkat:

2020 lace sneakers sing populer kanggo wong lanang.

  • Kombinasi warna klasik
  • Anti tipis tipis TPR kanthi lukisan dot, ngisor kanthi garis jero kanggo anti slip
  • Rancang ngrancang
  • Tutup driji bolong ambegan
  • Bahan Luhur: sintetis 70% + 30% tekstil; Lapisan: 100% Polyester; Ngisor: 100% Sintetik

Rega FOB: Hubungi sampeyan kanggo njaluk rega borongan pabrik langsung


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Parameter Produk

Artikel Ora. RCNP202002
Gender: MENANG
Werna: GRATIS / PUTIH / PULIHAN lan DAPAT DUMADANG AKAN CUSTOMER
Ukuran Ukuran: 40 # -45 #
Bahan Dhuwur: KAYU TINGGI PU KAYU + MESH TEXTILE
Bahan Lining: TEXTIEL
Bahan Tangan: TPR THICK SOLE, DOTES PAINTING
Musim: PUTIH SEHARI
Asli: JINJIANG, CHINA
MOQ: 600PRS PER WARNA, 1200 PRS PER GAYA
Kemasan: PAKE PAKEJAWA utawa PAKEJAN POLYBAG ASAK KEPUTUSAN CUSTOMER
Logo: Ditampa Logo Khusus
Fitur: KANGGO, ANTI-SLIP, DURABLE
Wektu Pangiriman Delivery: 35-60 HARI SARI NGEDALKE ING SITUS
Loading Port: XIAMEN, CHINA

Ukuran Konversi & Ukuran Length

SAIZ EU

40

41

42

43

44

45

SAIZ AS

7.5

8

9

10

10.5

11

SAIZ UK

6.5

7

8

9

9.5

10

CM SIZE

25.7

26.3

27

27.7

28.3

29

SAIZ ARG

39

40

41

42

43

44

SAIZ BR

38

39

40

41

42

43

FOOT LENGTH (MM)

266.7

273.3

280.0

286.7

293.3

300,0

Kita duwe rong pabrik sapatu lan 10 pabrik pabrik jangka panjang kanggo nyedhiyakake kabeh jinis sepatu kanthi rega sing kompetitif. Tim R&D profesional kita bakal ngrancang lan nggawe conto miturut syarat sampeyan. Werna warna, bahan, pola, logo, sawijine lan liya-liyane ditrima. Lan ndhukung dhukungan, layanan OEM & ODM ing mode bisnis MOQ cilik. Kualitas sing dhuwur ya iku kewajiban kita, sampel gratis & rega sing paling murah yaiku kauntungan kita, nalika ngirim wektu kita dadi misi. Tujuane kanggo ngetrapake bisnis sepatu menyang tingkat sukses sabanjure. Sugeng rawuh karo kita!

Tampilan Produk

MEN CASUAL SHOES   1791
MEN CASUAL SHOES   1793

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita