FAQ

FAQ

PITUKSAN SEMASA DIPENGGALKE

Sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

Kita loro produsen lan perusahaan dagang. Kita duwe rong pabrik dhewe karo 3 baris produksi lan duwe 10 pabrik pabrik jangka panjang.

Apa MOQ sampeyan ??

Biasane 600pr saben warna, 1200pr saben gaya. Lan yen sampeyan butuh kuantitas sing luwih cilik, kita bisa ngomong liyane.

Sampeyan bisa nggawe conto miturut syarat kita?

Ya, kita bisa nggawe conto miturut desain sampeyan lan sampeyan uga bisa milih gaya sing kasedhiya. Logos, warna, bahan, pola, lan sapiturute, kabeh kudu dipatuhi. Kita nampa OEM & ODM.

Apa sampeyan bisa menehi conto gratis? Lan suwene nggawe conto?

Kita bakal nawakake para pembeli nyata conto gratis siji warna saben warna lan panuku mung kudu mbayar biaya ekspres miturut akun dhewe. Biasane kita ngrampungake conto sajrone 7-15 dina.

Apa rega sampeyan? Apa istilah pembayaran?

Kita duwe pabrik dhewe lan bisa nawakake rega sing luwih murah saka jumlahe lan kualitas sing padha. Kita nampa L / C ing ngarep, T / T 30% deposit lan 70% marang dokumen kasebut. Yen sampeyan njaluk cara pembayaran liyane, kita bisa ngomong kanthi luwih lengkap.

Kepiye sampeyan njaga kualitas apik lan kepiye carane ngerti produksi wis apik?

Kita duwe tim QC sing ana ing pabrik kanggo ngetutake lan mriksa barang-barang kanggo saben pesenan supaya njamin kualitas lan packing miturut syarat sing dituku. Lan uga ngaturake para panuku teka ing pabrik kita kanggo mriksa utawa milih pihak pemeriksaan pihak katelu kanggo mriksa sadurunge pengiriman.

Apa wektu timbal produksi sampeyan?

Sekitar 30-65 dina sawise disetujoni conto. Gumantung saka kuantitas, gaya lan musim.

Lokasi perusahaan sampeyan?

Bangunan Teknologi Tian Qin West Garden Street Jinjiang, Quanzhou, Fujian, China.

ING NGANGGO BISA DENGAN US?