Sepatu Motong Mid RCNP202003

Keterangan Singkat:

Grosir roti langsing santai angkatan laut kanggo bocah lanang.

  • Bagean driji nganggo benang tandha busana
  • Pulang maneh kanthi desain renda lan eyel khusus
  • Pu tekstur berkualitas tinggi
  • Strip stoking tekstil lan lapisan tekstil bolong
  • Botol, anti-slippy & angel disandhang
  • Bahan Luhur: Sintetis 100%; Lapisan: 100% Polyester; Ngisor: 100% Sintetik

Rega FOB: Hubungi sampeyan kanggo njaluk rega borongan pabrik langsung


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Parameter Produk

Artikel Ora. RCKP202001
Gender: BOYS
Werna: NAVY
Ukuran Ukuran: 25 # -36 #
Bahan Dhuwur: PU KULIT
Bahan Lining: STRIP TEXTIEL + MESH
Bahan Tangan: TPR BOTOL
Musim: PUTIH SEHARI
Asli: JINJIANG, CHINA
MOQ: 600PRS PER WARNA, 1200PRS PER GAYA
Kemasan: PAKE PAKEJAWA utawa PAKEJAN POLYBAG ASAK KEPUTUSAN CUSTOMER
Logo: Ditampa Logo Khusus
Fitur: KANGGO, KANGGO, KANGGO WANGSUK, KANGGO ARCH
Wektu Pangiriman Delivery: 35-60 HARI SARI NGEDALKE ING SITUS
Loading Port: XIAMEN, CHINA

Ukuran Konversi & Ukuran Length

SAIZ EU

25

26

27

28

29

30

SAIZ AS

9

9.5

10

11

12

13

SAIZ UK

8

8.5

9

10

11

12

CM SIZE

15.7

16.3

17

17,7

18.3

19

SAIZ ARG

24

25

26

27

28

29

SAIZ BR

23

24

25

26

27

28

FOOT LENGTH (MM)

166.7

173.3

180.00

186.7

193.3

200.0

SAIZ EU

31

32

33

34

35

36

SAIZ AS

13.5

1

2

3

3,5

4

SAIZ UK

12.5

13

1

2

2,5

3

CM SIZE

19.7

20.3

21

21.7

22.3

23

SAIZ ARG

30

31

32

33

34

35

SAIZ BR

29

30

31

32

33

34

FOOT LENGTH (MM)

206.7

213.3

220.0

226.7

233.3

240.0

Kita duwe rong pabrik sapatu lan 10 pabrik pabrik jangka panjang kanggo nyedhiyakake kabeh jinis sepatu kanthi rega sing kompetitif. Tim R&D profesional kita bakal ngrancang lan nggawe conto miturut syarat sampeyan. Werna warna, bahan, pola, logo, sawijine lan liya-liyane ditrima. Lan ndhukung dhukungan, layanan OEM & ODM ing mode bisnis MOQ cilik. Kualitas sing dhuwur ya iku kewajiban kita, sampel gratis & rega sing paling murah yaiku kauntungan kita, nalika ngirim wektu kita dadi misi. Tujuane kanggo ngetrapake bisnis sepatu menyang tingkat sukses sabanjure. Sugeng rawuh karo kita!

Tampilan Produk

KID LOAFER  2299
KID LOAFER  2302

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita