Sepatu Kusyen Udara RCW202001

Keterangan Singkat:

Tekan anyar bantal udara nyata nyemprotake wanita / wanita.

  • Bantal udara nyata kanggo nyegah getaran, nyuda tekanan sendi.
  • Kombinasi warna sing cerah, ndhuwur tekstil sing narik ati kanthi cetakan lem lem.
  • Bobot banter udhara sing tahan banter udhara
  • Kualitas sing padha karo sepatu merek nanging rega sing luwih murah
  • Bahan Luhur: Tekstil 90% + sintetik 10%; Lapisan: 100% Polyester; Ngisor: 100% Sintetik

Harga FOB: Hubungi sampeyan supaya entuk rega Grosir pabrik langsung


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Parameter Produk

Artikel Ora. RCW202001
Gender: WANITA
Werna: WARNA
Ukuran Ukuran: 36 # -40 #
Bahan Dhuwur: TEXTIEL + PU + HF
Bahan Lining: TEXTIEL
Bahan Tangan: AUS CUSHION PU OUTSOLE
Musim: PUTIH SEHARI
Asli: JINJIANG, CHINA
MOQ: 600PRS PER WARNA, 1200PRS PER GAYA
Kemasan: PAKE PAKEJAWA utawa PAKEJAN POLYBAG ASAK KEPUTUSAN CUSTOMER
Logo: Ditampa Logo Khusus
Fitur: Kasedhiya, BREATHABLE, TAMPILAN
Wektu Pangiriman Delivery: 35-60 HARI SARI NGEDALKE ING SITUS
Loading Port: XIAMEN, CHINA

Ukuran Konversi & Ukuran Length

SAIZ EU

36

37

38

39

40

41

SAIZ AS

4

5

6

7

7.5

8

SAIZ UK

3

4

5

6

6.5

7

CM SIZE

23

23.7

24.3

25

25.7

26.3

SAIZ ARG

35

36

37

38

39

40

SAIZ BR

34

35

36

37

38

39

FOOT LENGTH (MM)

240.0

246.7

253.3

260.0

266.7

273.3

Kita duwe rong pabrik sapatu lan 10 pabrik pabrik jangka panjang kanggo nyedhiyakake kabeh jinis sepatu kanthi rega sing kompetitif. Tim R&D profesional kita bakal ngrancang lan nggawe conto miturut syarat sampeyan. Werna warna, bahan, pola, logo, sawijine lan liya-liyane ditrima. Lan ndhukung dhukungan, layanan OEM & ODM ing mode bisnis MOQ cilik. Kualitas sing dhuwur ya iku kewajiban kita, sampel gratis & rega sing paling murah yaiku kauntungan kita, nalika ngirim wektu kita dadi misi. Tujuane kanggo ngetrapake bisnis sepatu menyang tingkat sukses sabanjure. Sugeng rawuh karo kita!

Tampilan Produk

AIR CUSHION WOMEN SHOES 2097
AIR CUSHION WOMEN SHOES 2101
AIR CUSHION WOMEN SHOES 2100

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita