Sepatu Kusyen Udara RCNP202001

Keterangan Singkat:

Bantal hawa nyata sing apik kanggo mlaku sepatu.

  • Bantal udara nyata kanggo nyegah getaran, nyuda tekanan sendi.
  • Kombinasi warna sing cerah, ndhuwur tekstil sing narik ati kanthi HF busana
  • Bobot banter udhara sing tahan banter udhara
  •  Kualitas padha karo sepatu merek nanging rega sing luwih murah
  • Bahan Luhur: Tekstil 80% + sintetik 20%; Lapisan: 100% Polyester; Ngisor: 100% Sintetik

Rega FOB: Hubungi sampeyan kanggo njaluk rega borongan pabrik langsung


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Parameter Produk

Artikel Ora. RCNP202001
Gender: GRAY, BLACK / BLUE, BLACK / ORANGE, BLACK / YELLOW
Werna: WARNA
Ukuran Ukuran: 40 # -45 #
Bahan Dhuwur: TEXTIEL + PU + HF
Bahan Lining: TEXTIEL
Bahan Tangan: AUS CUSHION PU OUTSOLE
Musim: PUTIH SEHARI
Asli: JINJIANG, CHINA
MOQ: 600PRS PER WARNA, 1200PRS PER GAYA
Kemasan: PAKE PAKEJAWA utawa PAKEJAN POLYBAG ASAK KEPUTUSAN CUSTOMER
Logo: Ditampa Logo Khusus
Fitur: Kasedhiya, BREATHABLE, TAMPILAN
Wektu Pangiriman Delivery: 35-60 HARI SARI NGEDALKE ING SITUS
Loading Port: XIAMEN, CHINA

Ukuran Konversi & Ukuran Length

SAIZ EU

40

41

42

43

44

45

SAIZ AS

7.5

8

9

10

10.5

11

SAIZ UK

6.5

7

8

9

9.5

10

CM SIZE

25.7

26.3

27

27.7

28.3

29

SAIZ ARG

39

40

41

42

43

44

SAIZ BR

38

39

40

41

42

43

FOOT LENGTH (MM)

266.7

273.3

280.0

286.7

293.3

300,0

Kita duwe rong pabrik sapatu lan 10 pabrik pabrik jangka panjang kanggo nyedhiyakake kabeh jinis sepatu kanthi rega sing kompetitif. Tim R&D profesional kita bakal ngrancang lan nggawe conto miturut syarat sampeyan. Werna warna, bahan, pola, logo, sawijine lan liya-liyane ditrima. Lan ndhukung dhukungan, layanan OEM & ODM ing mode bisnis MOQ cilik. Kualitas sing dhuwur ya iku kewajiban kita, sampel gratis & rega sing paling murah yaiku kauntungan kita, nalika ngirim wektu kita dadi misi. Tujuane kanggo ngetrapake bisnis sepatu menyang tingkat sukses sabanjure. Sugeng rawuh karo kita!

Tampilan Produk

Air cushion men sports running shoes  (1)
Air cushion men sports running shoes  (3)
Air cushion men sports running shoes  (4)
Air cushion men sports running shoes  (2)
Air cushion men sports running shoes  (6)
Air cushion men sports running shoes  (5)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita