Babagan Kita

xiaobanner2(1)

Babagan Kita

FuJian JinJiang Ruchun Shoes Co, Ltd didegake ing taun 2013 lan mapan ing Quanzhou, provinsi FuJian, kalebu area 9600 meter persegi lan nduwe luwih saka 300 buruh. Kita minangka produsen sepatu profesional sing khusus olahraga sepatu olahraga kasual kanthi desain modis kanggo pria, wanita lan bocah-bocah. Kita duwe peralatan produksi maju, kemampuan R&D independen lan tim QC sing kuwat. Nduwe kerjasama jangka panjang karo akeh pemborong, eceran lan agen ing saindenging jagad. Merek misuwur sing digarap kita yaiku kayata FILA, POLO AS, PIERRE CARDIN, AUSTRILIAN, KAPPA, AIRWALK, DUCATI, CHAMPION, UMBRO, lan sapiturute.

Kita nampa pesenan OEM lan bisa nggawe conto gratis miturut syarat pembeli. Kabeh sepatu kita digawe sesuai karo standar Amerika lan Eropa. Kita mesthi ngetutake prinsip nyedhiyakake sepatu kanthi kualitas paling dhuwur kanthi milih bahan mentah kualitas apik lan proses produksi standar kanthi teknologi lengkap kanthi sistem jaminan kualitas lengkap. Kita bisa njamin kualitas apik, rega kompetitif, layanan sing apik lan pangiriman kanthi cepet miturut kesetaraan lan entuk manfaat bebarengan! We welcome pelanggan anyar lan lawas hubungi kita kanggo hubungan bisnis ing ngarep lan sukses bebarengan!

Kantor

Kamar conto

Gudang bahan mentah

Kamar nglereni

Transfer gudang

Ruangan jahitan

Garis pungkasan

Gudang produk

Layanan Kita

SAMPLE

Rancang lan nggawe conto gratis miturut syarat pelanggan. Sampeyan bisa mutusake logo, warna, pola, bahan lan sapiturute Desainer profesional lan tim pangembang bakal nyuarakake ide sampeyan. Kita uga ngembangake barang anyar saben wulan sing dipilih kanggo pelanggan kanggo mesthekake yen kita bakal tetep aliran titik sade panas sing anyar.

PRODUKSI

Nindakake produksi miturut konfirmasi conto lan syarat pelanggan liyane. Kita duwe standar sing ketat babagan bahan mentah lan bakal terus pemeriksaan luwih saka 6 kaping sajrone produksi massal kanggo mesthekake yen kabeh sepatu dikepaki kanthi bener kanthi apik. Kita uga seneng nggarap pelanggan kanggo nindakake audit pabrik sing dibutuhake lan nindakake tes sepatu sing dibutuhake pelanggan. Wektu timah produksi normal kita yaiku 35-60 dina.

KOLEKSI

Kirimake kapal karo forwarder utawa forwarder koperasi kita 2 nganti 3 minggu sadurunge tanggal pengiriman kanggo mesthekake kapal ngirim kaping. Sadurunge diisi wadhah ing pabrik kita, kita bakal mriksa wadhah kanggo mesthekake lan tetep garing. Lan nangani karton ekspor kanthi ati-ati. Nyayogake kabeh dokumen sing dibutuhake pelanggan lan kanthi kudu nyatakake kanthi lancar.

Sawetara merek sing kita kerja sama

partner-8
partner-7
partner-6
partner-5
partner-4
partner-3
partner-2
partner-1
partner- 9