LAYANAN KAMI

GAYA PANJENENGAN HOT

Kita duwe rong pabrik, 3 baris produksi kanthi peralatan maju sing luwih lengkap, luwih saka 300 buruh ketrampilan. Produk utama kalebu sepatu olahraga, sepatu kasual, sepatu hiking kanggo wong diwasa lan bocah. Tujuane yaiku nyedhiyakake sepatu kanthi kualitas kanthi harga sing kompetitif!

Babagan Kita

  • about-1
  • about-img
  • about-img1
  • about-img

FuJian JinJiang Ruchun Shoes Co, Ltd didegake ing taun 2013 lan mapan ing Quanzhou, provinsi FuJian, kalebu area 9600 meter persegi lan nduwe luwih saka 300 buruh. Kita minangka produsen sepatu profesional sing khusus olahraga sepatu olahraga kasual kanthi desain modis kanggo pria, wanita lan bocah-bocah. Kita duwe peralatan produksi majeng, kemampuan R&D mandiri lan tim QC sing kuwat. Minangka kerjasama jangka panjang kanthi akeh produsen, pengecer lan agen ing saindenging jagad. Merek misuwur sing kita kerjaya yaiku FILA, POLO AS, PIERRE CARDIN, AUSTRILIAN, KAPPA, AIRWALK , DUCATI, CHAMPION, UMBRO, lsp.

KENE PILIH US